dimecres, 2 de novembre del 2011

La Serra de Tramuntana: patrimoni de la UNESCO

Ara que la Serra de Tramuntana és patrimoni mundial de la UNESCO, en la categoria de paisatge cultural és el millor moment per a posar-la en valor entre l'alumnat, ja que el fet que la coneguin en profunditat farà que també la respectin més i en siguin conscients de la importància de la seva protecció.
La Serra de Tramuntana és història, natura, paisatge, etnologia, societat; és en definitiva un cúmul d'elements que la fan única, per això ara cal descobrir-la.
Per fer més fàcil la tasca de difusió, trobem una plana web molt completa http://www.serradetramuntana.net/ca// on trobem múltiple informació sobre la Serra. Entre els apartats de la web en trobem un dedicat al món educatiu on s'hi inclouen dues guies didàctiques (primària i secundària) per treballar diferents aspectes de la Serra de Tramuntana. Les guies es troben en pdf i són descarregables. A part, també trobem un apartat molt interessant, que sota l'epígraf d'històries de la serra, ens parla de diferents qüestions com per exemple l'estada a Mallorca de Chopin i G. Sand, l'hotel Formentor, contrabandisme o la indústria sollerica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada