diumenge, 30 de maig del 2010

Cercadors bibliogràfics

A la xarxa trobem diversos cercadors bibliogràfics que poden ésser molt útils per trobar bibliografia relacionada amb les Illes Balears, a part d'altra bibliografia, evidentment.
Aquí parlaré de tres motors de cerca; el catàleg de la UIB, el CABIB i el catàleg de la biblioteca pública de Can Sales.
El catàleg de la UIB, a part de mostrar els volums disponibles a les biblioteques del Campus també ens ofereix la possibilitat de cercar a altres col·leccions com són la Bartolomé March, Alberta Giménez, biblioteca Diocesana i Arxiu de del Regne de Mallorca per citar-ne algunes d'elles.

El CABIB és el cercador que inclou tot el catàleg bibliogràfic de les Illes Balears, hi apareixen totes les biblioteques dels consells, la xarxa de biblioteques municipals de Palma, del Govern, escoles, instituts i també la UIB. Aquesta eina també pot ésser útil per mostrar als alumnes ja que és important que quan facin treballs també emprin llibres i s'acostumin a fer recerca

La biblioteca pública Can Sales, té un catàleg propi, ja que aquesta és una biblioteca de titularitat estatal. En aquesta biblioteca podem trobar bibliografia sobre les Illes Balears, a part de tenir la possibilitat de consultar un  fons antic prou interessant amb una hemeroteca digna de ser mencionada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada